Okul Öncesi Kitap ve Oyuncak Kumbarası

25.04.2012

AÇEV'in Vanda'ki konteyner sınıflara eğitici oyuncak ve kitap yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Oradaki çocukların eğitim ve oyun ihtiyaçlarını karşımaları için sizde bir katkıda bulunur musunuz?...

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Anne çocuk Eğitim Vakfı "AÇEV" ile ortaklaşa gerçekleştirdiği AÇEV'in Vanda'ki konteyner sınıflarda eğitim gören çoçuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır.

Sizde kampanyaya dahil olmak istiyorsanız aşşağıdaki iletişim adresinden bilgi alabilirsiniz.

SOSYAL SORUMLULUK

Son Ziyaret :  24.11.2017 14:08