Çocuk Suçluluğu Konulu Konferans Adana'da Yapıldı.

23.04.2012

Çocuk suçluluğu konulu konferans adana'da yapıldı.

Categorie  Kategori : Hukuk

ÇOCUK SUÇLULUĞU KONULU KONFERANS ADANA’DA YAPILDI.

İAÜ ve Seyhan Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile düzenlenen konferansta İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Sinan BAYINDIR tarafından çocuk suçluluğunun cezai boyutu ayrıntılı olarak ele alındı. Konferansta Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Sb. Kom. Semih YILDIZ’da kolluk aşamasında ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Yrd.Doç.Dr. Sinan BAYINDIR İstanbul Aydın Üniversitesi adına Çinili Vazo hediye ederken, Büyükşehir belediye Başkanı Aldırmaz'da kendisine Çukurova’nın tarihi ve doğal envanterini içeren “Çukurova’da Doğa ve Tarih” adlı kitabı hediye etti.

Hukuk

Son Ziyaret :  24.08.2019 01:11